Челинџ - Преведувачко биро

Преведувачко биро

Во рамките на Челинџ работи тим на млади и внимателно одбрани преведувачи кои ги вршат услугите на преведување и лекторирање на текстови од разни области. Вработените во бирото се дипломирани преведувачи и толкувачи на повеќе странски јазици. Преведувачкото биро работи брзо и ефикасно на деловни, судски, стручни, симултани и консекутивни преводи.

Училиштето за странски јазици Челинџ за мене е семејно училиште од времето кога јас одев таму на часови, а сега и мојот син. Традицијата на квалитет продолжува и денес со одлични професори како нашата Јелена.

Марина

Наставничката Кети е една од најдобрите и најпозитивните професорки по англиски во Челинџ. Знае да работи со деца и умее да го направи часот интересен. Не мотивира да продолжиме со појако темпо.

Искра

Јазиците се моја пасија и Челинџ ми овозможуваат да ја развивам.

Анкица