Летни курсеви

Хајделберг

И оваа година, училиштето за странски јазици „Челинџ“ организира летен интензивен курс по германски јазик во најстариот универзитетски град во Германија, Хајделберг во училиштето “F+U Academy of Languages”.

АПЛИЦИРАЈ

Фото галерија

Документи

Училиштето за странски јазици Челинџ за мене е семејно училиште од времето кога јас одев таму на часови, а сега и мојот син. Традицијата на квалитет продолжува и денес со одлични професори како нашата Јелена.

Марина

Наставничката Кети е една од најдобрите и најпозитивните професорки по англиски во Челинџ. Знае да работи со деца и умее да го направи часот интересен. Не мотивира да продолжиме со појако темпо.

Искра

Јазиците се моја пасија и Челинџ ми овозможуваат да ја развивам.

Анкица