Челинџ - Предучилишни 4-5 г.

Предучилишен
  АПЛИЦИРАЈ
 • Достапен на сите јазици
 • Достапен на сите локации
 • Настава: 2 пати неделно по 30 мин.
 • Времетраење: од 15-ти септември до 31-ви мај
 • Број на слушатели: 7-10
 • Распоред: од понеделник до петок
 • Диплома: по истекот на училишната година, на свечената приредба, нашите најмлади слушатели се здобиваат со диплома за завршениот степен
 • Напомена:

  Курсевите се одржуваат само на оние локации каде што ќе се пријават доволен број на слушатели.

   

Училиштето за странски јазици Челинџ за мене е семејно училиште од времето кога јас одев таму на часови, а сега и мојот син. Традицијата на квалитет продолжува и денес со одлични професори како нашата Јелена.

Марина

Наставничката Кети е една од најдобрите и најпозитивните професорки по англиски во Челинџ. Знае да работи со деца и умее да го направи часот интересен. Не мотивира да продолжиме со појако темпо.

Искра

Јазиците се моја пасија и Челинџ ми овозможуваат да ја развивам.

Анкица